25.ročník   Halových majstrovstiev Slovenskej republiky 2017 o putovný pohár prezidenta Dobrovoľnej požiarnej ochrany SR.

Dňa 18.11.2017 sa vo Svite konali Halové majstrovstvá Slovenskej republiky,  kolektívov mladých hasičov. Bol to už 25. ročník súťaže o putovný pohár prezidenta Dobrovoľnej požiarnej ochrany SR . Zo 100 prihlásených družstiev sa jubilejného 25. ročníka zúčastnilo 94  5–členných kolektívov mladých hasičov a 4 kolektívy išli mimo súťaž. Mladí hasiči preukazovali pripravenosť v troch súťažných disciplínach. V úvode prezident DPO SR Pavol Ceľuch  privítal  všetkých účastníkov – súťažiacich, vedúcich kolektívov mládeže, rozhodcov a organizátorov a následne sa spustil 5 hodinový súťažný maratón. Súťažilo 17 okresov z celého  Slovenska a jeden kolektív z Českej republiky.  DHZ Podolínec aj keď je v okrese Stará Ľubovňa je zaradený aj do KZOMH  okresu Kežmarok a vidno, že Kežmarsko-Zamagurska Olympiáda Mladých Hasičov vychováva kvalitu, ktorá konkuruje Slovensku.  

Úspech :

Dievčatá z DHZ Podolínec v kategórií dievčat zo všetkých Slovenských tímov dosiahli najlepší čas 114,44 sekúnd a stali sa majsterkami DPO Slovenskej Republiky na rok 2017. Srdečne Gratulujeme a Ďakujeme za reprezentáciu mesta Podolínec. Veľká vďaka súťažiacim menovite:  Alexandre Duračinskej, Slávke Dziakovej, Ivane Lutzovej, Sáre Strakulovej a Simone Hanečákovej, baby sú naozaj super zohraté družstvo a som im vďačná za úsilie, ktoré vynaložili na tejto súťaži.  V kategórií chlapcov sme sa umiestnili na 25 mieste. Veľká vďaka súťažiacim a to: Dominikovi Barnovi, Erikovi Saloňovi, Ondrejovi Pavelovi, Kataríne Čupkovej a Márií Dindovej. Sme na všetky deti z krúžku mladých hasičov, ktorí nás reprezentovali veľmi hrdý a zo srdca ďakujeme.